Thursday, August 09, 2012

++cara mengatasi baby merengek time parents makan++

Assalamualaikum.. 

Ambuihhh..panjang berjela tajuk entry aku kali ni..dasat ko jemahh..hehe.Sedar tak sedar hari sabtu tinggal 2 hari je lagi which means its time for us to move out from this house(Putrajaya )..sobs..sobs..
Sementara nak pindah tu,sempat lagi encik suami kena oncall. Adoiyai.. barang2 pon tak abis kemas lagi. Huhu. Angkut masuk lori jelah ikot dan. 

Rasa sunyi plak buka puasa sorang2.. si kecik ni time berbuka puasa biasanya dia nak join sekali .sampai aku ngan encik suami kena gilir2 makan. Time ayah dia takde tau plak dia tido.. huhu..
Baru2 ni je kami dapat cara untuk bagi baby H tak kacau waktu berbuka.. caranya adalah.. 


Jeng.. jeng.. jeng..!!!!! 



letak dia dalam stroller then duduk sekali kat meja makan. Haha. Rupa rupanya dia nak join kami makan sekali.. sebab tu dia merengek rengek setiap kali waktu berbuka. Huhu.. sampai macam tu sekali dia ajar kitorang.. padanlah, nama pon maknya cikgu.. mengajar orang jela kejenye.. hikss ~!



5 comments:

  1. Sampai sekarang, tak dapat lagi tngok baby haiqal....
    dah bam bam die sekarang kan... comel.. =)

    ReplyDelete
  2. haiqal nk gak tgk mknan ape yg ade..hihi

    ReplyDelete
  3. alaaa....teringin nak tengok haiqal...


    http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. skng tak bela anak sbb anak dah besau2. bertukar bela bunga bunga2 lak. banyak dah tumbuh. cantik2 sumernya. nak tengok, sila ziarah blog saya di http://jomtanambunga.blogspot.com/

    ReplyDelete