Thursday, June 27, 2013

++sawang++


assalamualaikummm~!!!


rindunya!!!RINDU!rindu!RINDU!
hah.dengan buat caps lock and letak exclamation mark tu rasanya tak dapat nak menggambarkan perasaan sebenar tau! even anak dah mencecah setahun tapi masih lagi menyesuaikan diri untuk menjadi ibu.cuma lately haiqal dah makin bijak..pantang tak nampak mama depan mata mulalah dia menjerit.adoi..penat eden..tido pun dah makin kurang..yang dia tau, main...main...and main..agaknya peringkat umur budak2 cenggitu memang itulah fe'elnya kot.

kejap betul masa berlalu...anak dah masuk umur setahun..dan marriage menginjak ke tahun ke 2..alhamdulillah..begitu besar ni'mat yang ALLAH S.W.T berikan kepadaku dan keluarga.syukur...
tak banyak nak tulis dalam entri kali ni sebab nak tune untuk mengarang ni bukan senang..perlu idea dan mood yang bagus.then I can write a post.huhuhu.

untuk pengubat rindu...meh nak tempek gambar sikit.wiwiwiwiiw~

muhammad haiqal bin muhammad fakhri.

p/s:mia...kite ingat awak lagi...keep in touch k!:)

2 comments:

  1. anak husna dh besar rupanya..comei..comei

    ReplyDelete
  2. same mcm hanafi... main, main, main...

    ReplyDelete