Tuesday, January 31, 2012

++I HATE TUESDAY++



assalamualaikum...

dalam seminggu mesti ada sehari yang korang akan rasa macam -----------------------------------------
kalo tanya aku mesti laju jek aku jawab hari SELASA/TUESDAY...

sebab????

hari selasa kelas aku full sampai pukul 1.00pm.so.nak makan pun time rehat jek.tu pun kena sumbat makanan laju2.nasib tak tercekik.huhuhuhu..
then pukul 2 kena ada di SKRC untuk attend english workshop.kira-kira pukul 5lebih sampai rumah.rehat2 jap n solat asar.
pastu pukul 6petang g sekolah semula ada latihan bola jaring sampai pukul 7.
dan baru skang aku boleh duduk dengan tenang depan laptop n meluahkan rasa ketidaklaratanku dalam blog.

nak merungut lebih2 tak boleh.sebab dah memang tanggungjawab..apa nak buat.sabo jela..

2 comments:

  1. kita tak suke sume hari melainkan hari cuti je... boleh tak cmni...? hehe

    ReplyDelete