Thursday, January 03, 2013

++dah boleh buka kedai stationary++

assalamualaikum..

semalam pegi tesco ngan kak ola ngan baby Haiqal..tujuannya satu je..nak melengkapkan peralatan sebagai persediaan guru tahun 1.muahaha!macam aku sorang je kan kena ajar tahun 1.orang lain pon ajar gak kennn..aku je over lebih2 beli itu ini...so semalam keluar untuk beli laminator or dalam bahasa kedah.LOL. mesin laminate dan beberapa barang lain.hehehe

I chose blue colour sebab tinggal warna ni je.SEDIH...:'( warna pink takde.uhuk.huk.
 sejak pegang kelas yang melibatkan kssr ni banyak bahan bantu mengajar kena buat..aku tanaklah aku buat teruk2 BBM untuk pakai buang.jadinya semua benda kena simpan elok2..laminate paper adalah perkara terbaik. tahan lama bahan2 kita kan kawan2..:)

other than that, aku beli.

kertas warna.aku pon taktau setiap kali aku keluar mesti gatal tangan nak beli benda ni..last2 tak terkira dah berapa banyak kertas warna terbeli.such a waste.

si penumbuk a.k.a puncher.hehehe!

files.:))

printer 3 in 1 untuk kssr pon dah sediakan.semua benda yang diperlukan aku dah beli.so pasni boleh bukak kedai stationary kot..hahaha!
lai..lai..mari2 sape nak buat keje dan memerlukan alatan, sila jumpa dengan teacher husna k.

babai!

5 comments:

  1. Laminator tu berapa ringgit ye? Teringin nak ada satu, tp tak terbeli sampai sekarang. Huhuuu

    ReplyDelete
  2. Rm108 je dear..kt tmpat lain mahal..

    ReplyDelete
  3. wah. sama lah. belum jadi cikgu lagi dah beli macam-macam. dah boleh buat stor dah kt bilik ni. :)

    ReplyDelete
  4. maaf tumpang iklan...

    KAMI MENJUAL KELENGKAPAN DAN PERALATAN PEJABAT SEPERTI MAGNETIC WHITEBOARD, MESIN BINDING, MESIN LAMINATE, ELECTRONIC TYPEWRITER, STAPLER, MESIN SHREDDER, HAILER, TROLLEY DAN LAIN-LAIN.

    TIADA CAJ GST.
    PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR SELANGOR DAN KUALA LUMPUR.
    JAMINAN 2 TAHUN KE ATAS.


    UNTUK MENDAPATKAN PERKHIDMATAN DI ATAS SILA HUBUNGI KAMI SEGERA.

    DN GLOBAL RESOURCES
    Tel: +603-6277 5571
    H/P: +6019-393 5571
    Email: dnglobal_eng@yahoo.com.my
    Facebook: http://www.facebook.com/dnglobal
    Website: www.dnglobal.weebly.com

    ReplyDelete