Monday, July 04, 2011

++dah jumpa jalan penyelesaiannya...++

assalamualaikum...
dalam pukul 10.30 tadi encik tunang n kazen dia baru je bertolak balik ke shah alam..
dalam entry before ni takde plak aku cite pasal dia nak datang kan???saje je..sebab masa tu ngah bermuram durja..so tak eksaited pon nak cite pasal tu.;p

alhamdulillah.kad kawin dah siap..terima kasih kat fakhri sebab susah payah datang ipoh semata-mata nak bagi kad.terharu ok.PLUS, aku dah luah segala yang terbuku kat hati even bukan 100%..tapi aku betul2 lega pasal masalah yang selama ni membelenggu kepala otak aku yang makin tepu ni dah hilang separuh.syukur!! kalau tak, mood aku nak kawin memang terbantut.haisyhh..nasib baik.pape pon, untuk masa depan, aku perlu lebih bersedia mental dan fizikal untuk menghadapi apa jua bentuk masalah.chaiyokkk!!!!:)

sepatutnya minggu ni aku g shah alam untuk pre wedding photoshoot.tapi disebabkan masa takde asik sibuk dengan hal sekolah, aku memang takleh nak g mana2.stay kat ipoh je.so.encik tunang merangkap encik ilebiu decide untuk datang ke sini.alang2 hantar kad kawin, leh terus amik gambar untuk letak kat banner.masa tunang haritu kami memang tak sempat nak amik gambar banyak2.adela sekeping dua.tapi tak clear sangat.biasalah..kami ni mengikut adat orang dolu2..orang laki takleh masuk sekali masa majlis bertunang berlangsung.tak manis...;p 

bila datang ipoh.masa memang betul2 pack.dorang sampai dah lewat petang.jadinya takkan masa sampai nak terus amik gambo kan..????logik la sikit..orang penat2 mesti nak rehat dulu..aku nampak, masa memang sangat2 pack.jadinya fakhri cakap amik gambar kat dalam rumah jela..senang.bukan ape pon.untuk banner je kot.bukannya nak masuk dalam album..kami jenis yang fleksibel.mana yang rasa sesuai..redah je..haha.

jom tengok hasilnya..~:)

rasanya tema hari ni untuk gambar banner..."riang ria di pagi raya" hahahaha~!!!!

sekian~:))

6 comments:

  1. cantik + hensem = gambar yang menarik... ^_^
    hmm, baru je terfikir pagi tadi... nak letak gambar ke tak atas banner dgn bunting tu nanti...

    ReplyDelete
  2. miss sunshine::hahaha.biasa2 je hana..malu aih puji macamtu.;p
    saje buat buat banner sebab senang orang nak kenal pengantin yang mana satu nnt.aiceh~!n again, malu aih!!!hihih.

    ReplyDelete
  3. cam dah kawen la!! hehehe...:)) nice!

    ReplyDelete
  4. loytha'san::hahaha.ni namanya gambar semangat nak kawin..:)

    ReplyDelete