Friday, July 15, 2011

++kami cikgu yang berjaya berkursus di berjaya penang hotel++



assalamualaikum~

it's been a while i've never been updating my bloggie.sebenarnya minggu ni minggu yang sangat2 busy.
semua cikgu baru area kinta utara, kinta selatan n kuala kangsar.
tu tak masuk cite aku accident semalam ngan cik amy kat NKVE highway.

ok.tanak cite pasal accident.nak cite benda yang happy2 dulu..kemudian baru cite sedih.ok??

isnin haritu rata2 sekolah kat perak ni amik cuti sempena larian 1 malaysia sabtu lepas.
tapi aku tak merasa cuti sebab kena g berKURUS a.k.a kursus kat berjaya penang hotel.
eksaited gile mula2 dapat tau kena g sana.sebab aku pernah g bercuti kat sana dengan mak sedara.siap dapat duduk kat suite lagi tuh.;)
tapi kali ni kompem2 tak dapat bilik yang besar gedabak tuh sebab yang datang berkursus ni ramai kot.bukannya aku sorang je yang nak dilayan hokey..harus sedar diri..
alhamdulillah.aku dapat duduk sebilik ngan amy.senang.ke sana ke mari berdua je..macam belangkas.

 masa mula2 sampai kat PPD..takde orang pon lagi time tuh.huhu.tension nokks..terpaksa menunggu kehadiran yang lain terutamanya dari kaum adam and then baru boleh gerak.tak semena-mena kami berdua kena jadi urusetia n tanda kehadiran cikgu2 yang baru sampai.

gaya dapat naik bus sebelum dua2 orang krohhh..krehhh...krohh..kahkahkah!

muka teruja.mata pon tak sempat nak nengok kamera.

penyeri kumpulan kami.cik miza.hehe.ke mana2 kami pergi bertiga.jadinya macam belangkas berbini 2.

 cik amy dengan eyeliner ala2 cleopatranya..:))

sepanjang kursus aku asik sengih je,seronok punya pasal.makan tido semua cukup.sampaikan tak g jalan mana2.sayangkan masa tido.huahua.

berposing itu hukumnya HARUS.peace bebeh.

malam di mana aku dipertanggungjawabkan untuk jadi pengerusi majlis rasmi yang dihadiri dato pengarah.OMAIGOD.time ni memang sejuk abis tangan aku.but at the end.hasilnya really magnificent.

sapa yang tak seronok g kursus yang mana makan sehari 5 kali..then sedap2 plak tuh.pastu bilik hari2 ada orang kemaskan..hari2 orang tukar towel n duduk selesa berdua plak tuh.terasa macam pergi honeymoon plak.minta maaf ye sayang(encik ilebiu) i g hunnymoon ngan cik amy dulu.hehehe.

hopefully ada lagi kursus macam ni lepas ni.
nak pegi lagi!!!yay!
cuma pengisian je lain.kalo sama pon takde salahnya,seronok kot aritu.balik sekolah terus insap.;p

k lah.nak mandi dulu.babai~
thanx for reading this entry.

7 comments:

  1. kekucing~meiowawawau(tenkiu)heheh.:)

    ReplyDelete
  2. eheh..bese2 je..btw.thanks..:)

    ReplyDelete
  3. cik amylia looks nice~

    ReplyDelete
  4. ade no fon dia tak??saje nak kenal2..:)

    ReplyDelete
  5. ade..tapi kena lepaskan dulu lembaga penapisan cik husna..ada bran???

    ReplyDelete