Wednesday, February 09, 2011

++assalamualaikum.tumpang lalu.saya cikgu baru++

 
 assalamualaikum..
hye kawan2!!:D (sambil jerit dengan muka happy)
alhamdulillah..sekolah ok.cikgu-cikgu ok n surrounding pon ok gak...syukur setinggi-tinggi syukur kepada-Nya kerana dipermudahkan segala hal.dapat plak kawan baru yang best n sempoi lagila aku suka.hehehe.
cuma dari segi makanan kat sini kot kureng sikit lah..but ape ade hal kan...

masa lapor diri baru-baru ni kat PPD kinta utara rasa excited sangat sebab dapat jumpa dengan budak2 kelas aku.tak sangka ramai gak yang dapat perak.dahla sekolah yang kitorang dapat dekat2 plak tu.so.takde masalah sangatla kalo nak hang out..lagipon aku dah biasa ngan ipoh..selalu sangat datang sini. masa 7hb kat PPD aritu cuma ada 35 orang guru baru yang lapor diri..n kalo tak silap aku lebih kurang 27 orang guru besar or wakil sekolah yang turut hadir untuk menjemput kami g sekolah..ala..macam program mentor-mentee tu..masa pegawai umum nama n nama guru besar masing-masing...aku cuak gila.sebab dalam kepala otak dok membayangkan guru besar yang besar dan garang.muahaha.kolot gile kot.padahal guru besar aku tak datang pon waktu tu.heip.bukan dia tanak aku ok.but kebetulan masa tarikh lapor diri tu dia takde.cuti.hilang nebes aku jap..hehe.nasib la ada cik amy..pegawai PPD tu sarankan aku untuk tumpang guru besar sekolah amy untuk g sekolah aku sebab tu sekolah yang paling dekat dengan SKSP.(cari sendiri sekolah ape.saja guna singkatan)

ni masa hari lapor diri.baju pon melayang-layang je.besar..;p


 
sempat lagi amik gambar dalam bilik guru time semua cikgu tak sampai sekolah.weh.aku datang awal taw.;p



doakan aku lepas orientasi k.babai...

8 comments:

  1. selamat padi cikgu~~!!~~
    >______________o

    ReplyDelete
  2. bestnyer..cita2 bunga nak jadi guru..

    ReplyDelete
  3. bestnyer..cita2 bunga nak jadi guru..

    ReplyDelete
  4. yeahhm selamat pagi chekgu!!!
    (jerit cam upin ipin, kih3)

    ReplyDelete
  5. bunga::jom isi borang.sama2 jadi cikgu k..hehehe.:))


    chikova::kehkehkeh...selamat pagi murid2~;p

    ReplyDelete
  6. sksp = sekolah kebangsaan simpang pulai ye idok??

    ReplyDelete
  7. ain rahman: a'ah!pandai pn..hehe.org perak gak ke?

    ReplyDelete