Sunday, May 02, 2010

++"ala...kakak pon sama gak.."++


sepatutnya time gini aku kena study,,,
al maklumla...dah nk exam kn..
tp awatla cik mood nk study tak mai lagi..
so.mmg bukan salah aku la kn?
salahkanla cik mood..sbb die yg wat aku jd mcmni.

arini bape kali aku dapat kol dr mak aku..
tanya whether aku da watkan rayuan masuk ke IPTA or belum..
aku ckp dah.ptg td.before kuar amik cik amy kt airport.
dengar sore mak aku mcm sedey jek.
even aku tak nmpak muke die skank ni.but by hearing her voice thru phone calling pon da tau keadaan die mcmana skank.
KECEWA...tp lg KECEWA si amzar kot.
MySpace
*mendung setempat kt jitra*

aku cuma bitau makayah aku termasuk si itam suh bersabar bnyak2..
banyak2 kn doa..
mintak2 terlekat permohonan kt mana2 ipta ke.
janji die ada tmpat kt ipt awam.
sbb swasta byak kena blanja.
dahla si itam tu tak brapa pndai in managing his own money.susah.
mmg kena sntiasa dlm pemantauan aku.
haisyh.
masalah gak tuh.uhuhuhu...
die ni jenis yg lembut hati kalo nk tau..
sanggup je tak makan sbb kasik kawan die pnjam duit.mcm2 lagi la...
slalu kena mrah ngan aku sbb bnde2 mcm tu..
tau ape die jawab...?


"alaa..kakak pon sama gak..."
hantu sungguh...bole plak die nk samakan aku ngan die..
x sama langsung ok.die gelap.aku cerah skit.ahahahha...*keji ngumpat adik sendiri*

penah skali tu die dapat duit..50.
duit jadi fesi kem kt mana ntah.(adik aku mmg bapak rajin gile join kem berbentuk keagamaan..akak die minat camp rock.ngueheheh,,,ntah pape ntah)
then kawan die ajak g makan n beriya cakap nk blanje...
rupe2 nye masa kua g makan tu dia yg bayarkn,,,
sbbnye die kata kawan die takde duit pecah n mintak die bayarkan dulu.
smpai ke sudah tak bayar2.
dahla makan kt pizza...
dua orang pon nk dekat 50 dah.
die cakap biala...jd rezeki kawan die.
oit mangkuk.ko takde duit watla cara takde duit.geram plak aku.bengong sungguh..
*menggigil2 taip entry ni tahan geram bile ingat2 balik time tu*

MySpace

die ckp mmg tak smpai ati die nk mintak balik duit kt kawan dia yg konon2 nk blanje tuh.
tp kn korang.kalo fikir logik kn.ko yg ajak mkan ttbe orang lain yg bayarkan,,,tak ke malu cemtu??
alasan takde duit pecah mmg alasan paling bodoh ok.PIZZA berguni duit.duit kecik besar sume ade kot.takkan takde duit tukar beb??
tp yg paling sengal semestinya adik aku.sbb die ngan rela hati g hulur duit dia dulu.
mmg rasa nk tampo laju2 jek.
hins.sabar jelaa....mujo la akak ko ni paham ko ni mcmana..
ala2 slow2 gitu.n very da bendul one..


kt kaki ada nota:
-still hoping n waiting ...


2 comments:

  1. sama tapi tak serupa.. hehe

    apepun insyaAllah..

    x)~

    ReplyDelete