Monday, June 07, 2010

++LBS++




salam~
dah agak lama aku tak update blog..
sangat bz bila dah duduk kt umah ni..
 g berjimba2 sana sini sampai nk update blog pon tak larat..hehehe..
cuti kali ni sangat bermakna untuk aku n my entire family..
aku paling happy sbb aku dapat spend times ngan orang2 tersayang...
hurmm...tp nk tunggu cuti lg mmg lmbat lg la jawabnye..
stakat cuti 3-4 hari tak berbaloi balik..
wat penat atas jalan ja..;p



semlm g alor setar ngan satu tujuan jek..
ape lg kalo bukan nk tengok cite yg laris mcm pisang goreng..
"legenda budak setan"


aku bajet cite tu mcm suam2 kuku jek..
sbb before keluar..aku dah amik kira pendapat kawan2 aku..
ade yg cakap best gile..
ade yg cakap bole tahanla..
so aku nk tngok n nilai sendiri...
tp bagi aku,,,cite ni = cite melayu yg lain dr yg lain..
aku suka tengok watak2 dlm cite tu..pelakon yg berlakon mmg superb...
smpai menyentap aku tengok..ahahhaha...
kelakar gile tengok muvee tu semlm..
bukan ape..aku asik dok gelakkan orang yg dok blakang aku..
asik wat lawak jek..dorang mmg bising abes..
tp bising2 dorang tu..bising yg tak menyakitkan ati...
terhibur aku kt dlm tu...;p

orang 1::
" aisyh..awat cita ni abeh lagu ni ja...aku baca novel dia tak abeh mcmni.."

orang 2::
"hang silap baca kot...."

orang 1::
"isk..mana buleh silap...aku tawla sbb aku yg dok baca.bukan hang...aku ingatla..."

ttbe masa ending cite tu die tulis gini:

--abes bab 1--


orang 1::
"ahaa...~~kn aku dah habaq....ni baghu abeh cita untuk novel 1"



$%^*&@#!


hehehehe..mcm2 bunyik sungguh budak2 blakang neh...;p
tergelak2 aku ngan adik aku kt line depan..hohoho..~
MySpace




2 comments:

  1. alamak..teringinnya nak tgk..dlu waktu zaman2 skolah layan gak novel ni :P

    ReplyDelete