Friday, November 05, 2010

++ermm...nak makan...++



tadi selak2 buku apa yang patut dibaca..baru baca few pages im starting to get sleepy..huargh..nantoknya.dahla tido arini terganggu ngan jiran aku yang ngetest motor 'macamvirago' tuh..
kalo aku ni macam cite p.ramlee tuh dah lama aku hayun motor die kat atas bumbung umah.ahaa..pastu pakat2 dongak tengok kat atas ok.
huh.


pagi tadi bangun jek tido ngat nak buat nasi goreng sebab tengok nasik semalam macam ade lagi.baru je nak amik...tengok2.alaa~basi plak.banyak plak tu...tak pasal2 membazir arini...isk2..terus teringat mangsa banjir yang tak cukup makanan.isk2..mekna..mekna..pembaziran tu adalah sahabat setan..terpaksa buang,huhu.babai nasi basi.so.terus ubah plan.menu pagi ni bihun goreng ala2 mekna je..masak pon main campak2 je dalam kuali.*bajet expert la kunun2*
hahaha..only my housemates know how it tastes.
sedap ke tak sedap ke belakang kire...yang penting perot konyang.lol;p


baru tadi send msg kat encik ilebiu..tanya die kat mana n watpa..guess what?he's watching a muvee rite now.ceit.mentang2 la keje separuh hari disebabkan raya dia...wakakakaka.if he reads this mampusla aku kene pancung..hohoh.
die memang kaki muvee sampaikan aritu die call aku n tanya nak tengok cite ape..aku plak yang jadik tukang suggest.padahal dalam hati jelesh tahap gaban.haih.tak buleh jadik nih.hantar balik umah mak i skank gak..skank gaAAkkKKKK~!!


*******



waduh2...aku dah kata.time hujan jek otometik perot mesti lapar.pastu dengan tak semena-menanya tetibe teringin nak g makan kat hotel sri malaysia..makanan kat situ not bad..bawaan budak agaknya.huahuahua*dussyhhh!*
previous weeks ago...i went to da restaurant n i had a plate of penang char kuew teaw..quite tempting n tasty..
plus.i ate it with cool beverage which was a glass of strawberry smoothies.pergh...menitik air liur beb.
nak ajak sape ek..?syarat nak g sana mesti kene bawak n blanja aku sekali.wahaha.
its a must!


--muka gatai or muka nak makan?konpius2...dua2 pon boleh bai..--


--while waiting for my char kue tiaw...--


--muka puas hati dapat strawberry smoothies.terbaeklah.sedap!--


2 comments:

  1. em,,,,,, sila jgn meng-ketam.
    "cantek nyer die..."
    sekian TQ.

    ReplyDelete