Monday, October 04, 2010

++tak gosok gigi?

LIVE UPDATE FROM DEWAN AL FARABI......faham2 jela..kalo nampak macam allignment text lari dalam entry ni wat2 tak nampak k?GOOD~actually arini ade kursus GIGI..tak sempat nak panas bontot dalam dewan perot mula memanggil2 mintak diisi..lapa!! aku n da geng(aku,cik wani,cik nuri) keluar ngan slumbernya g cafe..janji melayu tol..kata ceramah gigi start kul 8.tapi pas abes makan still tak start2 lagi..ampess~masuk je dewan,aku tengok ade beberapa orang member aku mengamuk sebab tak g gosok gigi semalam ngan nurse sedangkan dorang g sebenarnya....siap nak dikenakan tindakan tatatertib ngan pihak HEP..nonsense!disbabkan tak gosok gigi je pon..pelik aku..naya weh..orang tak bersalah yang kena...padahal ramai saksi kot...len kali, aku syorkan orang yang kena tu gosok gigi kat dalam HEP ramai2..tunjuk sket yang korang tu gosok gigi..sekian~

2 comments:

  1. kursus khas pndedahan awal utk bakal2 cikgu dear..:)).

    ReplyDelete